Informatii despre livrare

Livrarea produselor

Produsele comandate vor fi livrate prin POSTA ROMÂNA sau CURIERAT RAPID, în functie de alegerea dumneavoastra. În momentul efectuarii comenzii, va trebui sa selectati optiunea de livrare/transport dorita de dumneavoastra.
Nu trimitem colete, decât pe teritoriul României.
 
 
 
Curierat rapid (FAN Courier sau Urgent-Cargus)
 
  
 - comenzile efectuate pe site pâna la ora 12.00 AM, vor fi trimise în aceeasi zi. Comenzile efectuate pe site dupa ora 12.00 AM vor fi trimise în ziua urmatoare (exceptând zilele nelucratoare de sâmbata si duminica ori sarbatorile legale);
  - coletul îl veti primi în 24 sau 48 de ore de la formularea comenzii, în functie de activitatea serviciului de curierat;
- pentru comenzi mai mici de 100 RON, livrarea prin curierat rapid costa 19 RON. Pentru comenzile mai mari de 100 RON, livrarea prin curierat rapid este GRATUITA!
 
Site web curierat rapid FAN-Courierwww.fancourier.ro
Site web curierat rapid Urgent-Carguswww.urgent-curier.ro
Site web curierat rapid NEMO Expresswww.nemoexpress.ro
 
ORAR
Programul nostru de lucru, este urmatorul:
Luni ~ Vineri: 08.00 - 16.00
Sambata si Duminica: închis
Sarbatori legale: închis
 
Comenzile primite în afara orelor de program, vor fi preluate si prelucrate în ziua urmatoare. Comenzile primite în weekend (vineri dupa ora 12.00 AM, sâmbata, dumnica si sarbatorile legale) vor fi prelucrate în ziua de Luni sau (în cazul sarbatorilor legale) în prima zi lucratoare a urmatoarei saptamâni.
 
Pentru alte informatii, ne puteti contacta telefonic, prin fax, email sau Yahoo Messenger: click aici !

                               

 

 

 

 

 

    

 

IMPORTANT ! - În momentul în care ati primit/ridicat coletul de la curier, va rugam sa verificati integritatea coletului iar în situatia în care observati ca ambalajul este deteriorat ori vi se pare suspect (suspectati faptul ca a fost desfacut) atunci va rugam sa desfaceti coletul în prezenta curierului pentru a verifica continutul coletului. Orice probleme legate de integritatea coletului (colet spart, banda adeziva personalizata este rupta si înlocuita, etc) ori de continutul coletului (produse lipsa, deteriorate, etc) va trebui sa le semnalati imediat pe procesul verbal de predare/primire al curierului si în prezenta curierului, în caz contrar societatea noastra nu este responsabila pentru integritatea produselor sau continutul coletului deoarece nu putem demara procedurile legale necesare între societatea noastra si firma de curierat.
Va multumim.
Site web realizat de Dan___Gazduire web de la www.gazduire-ieftina.ro
Suplimente Scitec Nutrition © 2019
Zuma Viziteaza magazinul Suplimente-scitec.ro pe ShopMania